FOTO: ZONA DINAMO
SVE JE RASPRODANO

Opća mobilizacija na Maksimiru: Sprema se invazija na Opus Arenu, pogledajte nepreglednu kolonu pred stadionom

Osvojiti prvenstvo ove je sezone bitnije nego ikad, navijači su to očito prepoznali
Piše: SNObjavljeno: 29. veljača 2024. 09:24

Na Maksimiru nakon serije važnih pobjeda pušu novi vjetrovi. Dinamo je već odradio dobar dio posla iz paklene epizode ‘osam utakmica u 24 dana‘, sjajno gura na tri fronta, u Europi, prvenstvu i u Kupu, a sada ga čeka novi veliki izazov.

Nakon što je izbacio Betis iz Konferencijske lige, srušio u prvenstvu vodeću Rijeku i s ‘drugom momčadi‘ deklasirao Goricu u Kupu, Jakirović i društvo s novom energijom stižu na Opus Arenu.

Derbi je to 25. kola u kojem Osijek ove nedjelje u 17.30 dočekuje Dinamo. Momčad Zorana Zekića u potpuno je drugačijoj situaciji, prvo je u petak jedva iščupala bod protiv Lokomotive u prvenstvu, pa četiri dana poslije opet od Lokosa ispala u Kupu, a sada joj dolazi zahuktali prvak.

Još u utorak je potvrđeno da je prekrasna Arena rasprodana, peti puta ove sezone na tribinama će biti 13.000 gledatelja, a sprema se i prava invazija gostiju iz Zagreba. Potvrđuju to jutrošnji dugački redovi pred Maksimirom, koji je u zadnje vrijeme sve popunjeniji.

Poruka je to i konkurenciji. Osvojiti prvenstvo ove je sezone bitnije nego ikad, u situaciji kada tri aspiranta imaju realne šanse u borbi za titulu. A navijači su to očito prepoznali, čak i u poslovično ‘uspavanom‘ Zagrebu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 20:34