Marko Pjaca

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
MILJENIK RUJEVICE

Maestralni Pjaca otkrio pravo stanje s ozljedom pa poručio: ‘Iskreno, ne znam kad sam ovo zadnji put napravio!‘

‘On i ja smo igrali u istoj ligi pa smo pokupili iste kretnje, uživam igrati s njim‘
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2024. 21:57

Nova tri boda upisala je Rijeka, na Rujevici je u 31. kolu SuperSport HNL-a stradala Gorica s 3:0. U prvome poluvremenu momčad Rajka Vidovića pružila je žestok otpor koji je slomio Željko Sopić kada je uveo Marka Pjacu. Ofenzivac Vatrenih glavom je probio dotad discipliniranu obranu Turopoljaca, a u nastavku je Rijeka povećala vodstvo autogolom Ante Mateja Jurića i sjajnim pogotkom Brune Gode.

U najavi utakmice pričalo se o novim poteškoćama s ozljedom Marka Pjace, stoga je dvoboj započeo s klupe:

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

- Ne sjećam se kad sam zadnji put zabio glavom, možda je to bilo još u Torinu. Danas sam hvala Bogu zabio, otvorilo se, nakon toga pala su još dva. Bila je to teška utakmica i teško izborena tri boda. Znamo da uskoro igramo s Dinamom, ali nemamo previše pritiska, gledamo sebe i svoju igru. Zasad nam to dobro ide, imamo dobre rezultate, a na derbiju ćemo vidjeti tko će biti bolji. Bio sam upitan danas, ali zbog gležnja, a ne zbog koljena. Malo je natekao, bio je plan da odmorim ako je moguće. Bilo je dobro, nije me previše boljelo. - rekao je Pjaca za MaxSport i potom prokomentirao suigrače:

- Lijepo je igrati s takvim igračem kao što je Mirko Marić, drago mi je da se razumijemo. Igrali smo u istoj ligi pa smo pokupili iste kretnje, uživam igrati s njim. Drago mi je i radi Brune Gode koji je danas zabio, on nam je jedna snaga više. Uvijek netko iskoči i to je naša snaga ove sezone. - zaključio je veliki adut Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 23:49