FRANKO COLORI Cropix
BITI ILI NE BITI

Rijeka i Dinamo igraju utakmicu sezone koja može odlučiti prvaka, evo gdje gledati spektakl na Rujevici

Emisija uoči susreta počinje u 19 sati, a sama utakmica pola sata kasnije
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2024. 08:57

Rijeka od 19:30 na Rujevici dočekuje Dinamo, a upravo bi ovaj derbi 33. kola SuperSport HNL-a mogao odlučiti tko će biti prvak.

Dinamo je trenutno vodeća ekipa s bodom više od drugoplasirane Rijeke koja u derbi ulazi nakon poraza od Lokomotive od 3:1. Kako su Modri slavili protiv Varaždina s minimalnih 1:0 tako su preuzeli i vrh tablice.

Osvoje li na Rujevici nova tri boda, to bi moglo značiti i potvrdu novog naslova prvaka za Modre koji bi u tom slučaju Rijeci pobjegli na četiri boda prednosti. Rijeka bi, pak, pobjedom stigla na dva boda više od Dinama i imala sve u svojim rukama, te ako slavi u preostala tri kola postala novi prvak.

Ulog je ogroman, stadion na Rujevici će biti pun, a oči javnosti uprte na veliki derbi. Oni koji neće moći uživo pratiti susret na samom stadionu mogu ga gledati na HTV-u. Naime, HTV prenosi jednu utakmicu po kolu, a ovoga puta su odabrali da to bude baš derbi Rijeke i Dinama koji će tako biti u prijenosu i na MaxSport 1 kanalu i na državnoj televiziji.

Na HTV-u 2 program počinje u 19 sati emisijom Stadion, a osiguran je i prijenos na Hrvatskom radiju.

Za sve čitatelje Sportskih novosti pripremili smo posebno izdanje podcasta ‘VAR soba‘ odmah nakon utakmice. Tijekom sezone ponedjeljkom ste na Sportskim novostima gledali naš podcast ‘VAR soba‘ u kojem smo analizirali sve zanimljivosti oko SuperSport HNL. S obzirom na važnost ove utakmice, ‘VAR sobu‘ ovaj put gledamo odmah nakon završetka utakmice na Rujevici. Izravno na portalu Sportskih novosti i na našem YouTube kanalu voditelj Marko Crnjak s urednicima i analitičarima Sportskih novosti i Jutarnjeg lista provest će vas kroz sve stvari koje će se događati na Rujevici. Priključite nam se s početkom u 21.45.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 11:46