Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka

 RONALD GORŠIĆ/Cropix
SUSRET U ZAGREBU

Sastanak Dinama, Rijeke i HNS-a: Je li se razgovaralo o ukidanju zastarjelog pravila?

U srijedu prije prve finalne utakmice Kupa na zajedničkom ručku našli su se predstavnici tri strane
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. svibanj 2024. 23:17

Dinamo je protiv Osijeka obranio naslov prvaka Hrvatske, nakon utakmice modri navijači i metropola spontano su proslavili još jednu titulu. Nazdravljalo se u Zagrebu, pjevali su se Dinamovi refreni, atmosfera je bila sjajna.

Naravno, neće to biti jedina proslava naslova, ona se sprema za posljednje kolo, koje je na rasporedu 25. svibnja, kad u Maksimiru gostuje Rudeš. Ta završna ceremonija s dodjelom medalja i pehara za šampionsku momčad u Maksimiru se već podrazumijeva jer Dinamo iz godine u godinu osvaja naslove i pokazuje tko je gazda u hrvatskom klupskom nogometu.

Sve utakmice SuperSport HNL-a i Kupa možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Na završnoj proslavi u Maksimiru se već radi, ali još nema informacija iz kluba kako će sve izgledati, kažu nam da će klub o tome pravovremeno izvijestiti javnost i sve svoje navijače. Sigurno će biti i raznih iznenađenja na završnom spektaklu.
Prošle sezone Dinamo je proslavio naslov prvaka nakon pobjede nad Goricom u Maksimiru (4:1), a na proslavi se skupilo 16 tisuća navijača. Nakon dugog niza godina prošlosezonska proslava održala se velikim brojem modrih poklonika. Program proslave krenuo je još od jutarnjih sati, a kad je Dominik Livaković podigao pehar počeo je vatromet. Očekuje se da i protiv Rudeša stadion bude ispunjen u raspoloživim kapacitetima te da se naslov proslavi u veličanstvenoj atmosferi.

Inače, u srijedu prije prve finalne utakmice Kupa na zajedničkom ručku su se našle delegacije Dinama i Rijeke. Ali nisu se pojavili samo predstavnici dva kluba finalista, na ručku je bila prisutna i delegacija HNS-a. Ne znamo, naravno, što se pričalo za vrijeme zajedničkog druženja, ali možda se razgovaralo i o tome da se od sljedeće sezone igra ipak samo jedna umjesto dvije finalne utakmice i da se konačno ukine ono zastarjelo pravilo o golu u gostima.

Linker
10. lipanj 2024 13:18