Tomislav Gudelj.
 

 DAMIR KRAJAC Cropix
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Rudeš objasnio neigranje svoga najboljeg strijelca prošle sezone: ‘Napisi o uskraćivanju transfera nisu točni‘

Tomislav Gudelj prošle sezone bio je najbolji strijelac Zagrepčana, u HNL-u još nije dobio minute
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 09. kolovoz 2023. 13:16

Rudeš nije bajno ušao u povratničku sezonu Hrvatske nogometne lige. Iako igra nije loša i određene kvalitete su pokazane, još uvijek su bez bodova i upravo zato sa zapada Zagreba pokušavaju maksimalno ispraviti svoje "drugoligaške" greške i mane koje se pojavljuju.

Jedna od špekulacija koja uporno iskače u medijima, a ne odgovara stvaranju pozitivne atmosfere u momčadi Roberta Prosinečkog je ona o razlozima ne igranja Tomislava Gudelja. Napadač je u Prvoj nogometnoj ligi bio drugi strijelac prošle sezone, prvi Rudeša. Ipak, u HNL-u još nije dobio priliku.

Naslovi o razlozima odmah su se počeli nabrajati u domaćim sportskim medijima, a sada su Zagrepčani odlučili stati na kraj istima službenim priopćenjem kluba.

- Poštovani, nakon objave neprovjerenih informacija, a u cilju zaštite integriteta kluba, ali i samog igrača, u ovom slučaju Tomislava Gudelja, šaljemo potrebne informacije. Naime, spomenuti je igrač suspendiran temeljem disciplinske mjere. Dakle, napisi o uskraćivanju transfera nisu točni, jer u klub nije stigla apsolutno nikakva ponuda za igrača. Osim toga, i u klubu smo svjesni – igrač koji ne igra, je najskuplji igrač - stoji u priopćenju Rudeša.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. svibanj 2024 04:53