RONALD GORSIC Cropix
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Rudešu nekoliko dana prije početka sezone, Silvio Marić napustio klub: ‘Nažalost, to je tako u nogometu‘

Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali, poručio je Silvio Marić
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 12. srpanj 2023. 14:18

Nakon sezone i pol na funkciji sportskog direktora, Silvio Marić napustio je NK Rudeš. Legendarni bivši reprezentativac hrvatske i ofenzivac Dinama sa Zagrepčanima je osigurao promociju u Hrvatsku nogometnu ligu i s Josipom Šimunićem kao predsjednikom i Robertom Prosinečkom na trenerskom mjestu činio je "trozubac" koji je znanjem i iskustvom uz direktora Stipu Čondrića činio temelj struke novog prvoligaša.

- Poštovani, ovim putem obavještavamo sve naše navijače kako je došlo do prekida suradnje od strane NK Rudeša i našeg dosadašnjeg sportskog direktora Silvija Marića. Naravno, nakon svih prekrasnih i zajednički ostvarenih velikih uspjeha, suradnja je prekinuta i zajednički je zaključak bio da svatko krene svojim putom - stoji u objavi kluba.

image
RONALD GORSIC Cropix

Popularni "Mara" polako je hvatao konce posla nakon nogometne karijere i "rasta" je kako je sazrijevao i Rudeš.

- Nažalost, to je u nogometu tako. Napravili smo vrhunski rezultat i uživao sam u Rudešu. Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali. U svakom slučaju, Rudeš će u meni imati velikog navijača‘, poručio je Silvio Marić.

Ovaj dio posla sada će preuzeti operativni predsjednik Josip Šimunić, koji je i prilikom promocije na čelnu poziciju kluba, bio zamišljen kao prvi "operativac".

- Prije svega, svakako želim zahvaliti Silviju Mariću na vrhunski odrađenoj prošloj sezoni, koja nas je i vratila u društvo najboljih hrvatskih klubova, ali i energiji koju je donosio u klub. Naravno, Mariću želimo puno uspjeha u svim budućim projektima, a vjerujem da će mu i iskustvo skupljeno u Rudešu biti od velike pomoći. U svakom slučaju, naš klub ide u pravom smjeru i veselimo se skorom početku nove sezone - riječi su predsjednika NK Rudeša Josipa Šimunića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 14:52