Abdu Lumala

 BACKPAGEPIX/PA IMAGES/PROFIMEDIA Backpagepix/pa Images/profimedia
NOVI NAPADAČ

HNL prvoligaš objavio novo pojačanje: ‘Tu je put započeo i Luka Modrić, znam da sam u dobroj ligi‘

‘Jedva čekam zaigrati u hrvatskoj ligi za koju znam da je izuzetno kompetitivna i teška‘
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2024. 16:20

Abdu Lumala, 26-godišnji napadač iz Ugande, novi je igrač Slaven Belupa, potvrdio je klub preko svojih službenih stranica. Objavu Slaven Belupa prenosimo u cijelosti.

"Abdu Lumala novi je igrač Slaven Belupa. Lumala je 26-godišnji napadač rođen u Ugandi, a u svojoj je karijeri branio boje švedskih Kalmara, Varbergsa, Varnama, Helsingborgsa i Syrianske, egipatskog Pyramidsa te Vipersa iz Ugande. Rođen je 21. srpnja 1997. godine, a valja istaknuti da je upisao i 11 nastupa za A reprezentaciju Ugande.

– Jedva čekam zaigrati u hrvatskoj ligi za koju znam da je izuzetno kompetitivna i teška. Kada znaš da je tu svoj put započeo Luka Modrić onda znaš da si u dobroj ligi. Svoj sam najveći kritičar tako da ću u svakom trenutku davati sve od sebe kako bih se odužio klubu za ukazano povjerenje.

- U Koprivnici sam već tri tjedna, odigrao sam i neke prijateljske utakmice tako da neću imati problema s prilagodbom. Htio bih se zahvaliti dečkima iz svlačionice koji su odlični i koji su mi u ovih 20-ak dana zaista pomogli da se osjećam kao kod kuće – rekao je Lumala po potpisu ugovora.

Abdu, dobrodošao i sretno!", piše u objavi kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 14:21