Igor Angelovski

 VOJKO BASIC Cropix
U HNL OKRŠAJU

Hrvatski 17-godišnjak sve zasjenio: ‘On je jedina pozitivna stvar s ove utakmice. Dobili smo dragulja!‘

‘Čestitam svojim igračima na junačkoj borbi, igrali smo više od 80 minuta s igračem manje‘, kaže Zekić.
Piše: Toni RoićObjavljeno: 31. listopad 2022. 16:54

Zoran Zekić i njegov Slaven Belupo prošli su neokrznuti i Veliku Goricu remijem 1:1, te sa 24 boda drže četvrto mjesto, koje ovisno o raspletu u Kupu, može na kraju sezone donijeti i europski nastup.

- Čestitam svojim igračima na junačkoj borbi, igrali smo više od 80 minuta s igračem manje i s ovim bodom smo zadovoljni - kazao je Zekić, koji je dan ranije pristao na odgodu utakmice za ponedjeljak, iako ga već u srijedu čeka dvoboj osmine finala Hrvatskog kupa u Nedelišću.

image

Zoran Zekić

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

- U nedjelju zaista nije bilo uvjeta za igru, da smo počeli, vjerojatno bi bilo prekinuto, pa smo s Goricom dogovorili ovaj termin. Ne, nipošto ne podcjenjujemo Nedelišće. Tamo je svojevremeno Rijeka ispala i imamo puni respekt za domaćina. No, imamo dovoljno igrača, mnogi se žele nametnuti da budu starteri u prvenstvu, pa im je u srijedu prilika za dokazivanje.

Do kraja godine Slaven će ugostiti Lokomotivu i Hajduk, te nastojati obraniti četvrto mjesto.

- Prvo srijeda, a onda te dvije utakmice, ali sigurno da ćemo se maksimalno spremiti da okrunimo jesen što boljim rezultatima - podvukao je Zekić.

Igor Angelovski opet je bio tužan, nikako da se dokopa prve prvenstvene pobjede, a Gorici konkurencija odmiče.

- Ne mogu biti zadovoljan neodlučenim rezultatom jer smo dugo imali igrača više i trebala nam je pobjeda više od ičega. Još smo i dobro izreagirali nakon primljenog gola, izjednačili smo do odmora, ali drugo poluvrijeme smo bili jako loši. Šansa Cruza i udarac glavom Jurića premalo je da bismo mogli očekivati pobjedu. Lopta je išla presporo, nismo stvarali šanse, a udarci iz daljine su bili neka vrsta pokušaja iznenađenja, ali ni to nije uspjelo - priznaje starteg Gorice, koji je jedino mogao izdvojiti 17-godišnjeg Luku Kapulicu.

image

Nenad Črnko i Luka Kapulica

Hnk Gorica

- Kapulica je jedina pozitivna stvar s ove utakmice. Mislim da smo dobili dragulja!

Već u petak slijedi gostovanje u Puli kod Istre 1961?

- Mi izbora nemamo i moramo učiniti sve za pobjedu u Puli, te kasnije protiv Varaždina da se malo približimo klubovima ispred nas uoči drugog dijela sezone. Što će biti poslije toga, tko zna - podvukao je Angelovski, a ako je nedavno trener devete Rijeke Cerse Cosmi rekao "da ove zime mora potjerati 10 igrača i dovesti 10 novih" neće iznenaditi ako tako budu razmišljali i u Velikoj Gorici..

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 06:53