Petar Sučić i Marko Dabro

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
POZNATA LICA

Dinamovci pod budnim okom Zlatka Dalića, na tribinama i čovjek čiji povratak svi željno iščekuju

Sunčani Varaždin postao je središte okupljanja navijača, gužva nastala tri sata prije ogleda
Piše: Mario DjakObjavljeno: 27. travanj 2024. 18:07

Sunčani Varaždin postao je središte okupljanja navijača i Dinama i Varaždina. Atmosfera i gužva oko stadiona se počela stvarati već tri sata prije početka utakmice. Puno "Modrih" navijača, kao i domaćih, stiglo je na stadion kako bi podržali svoje ljubimce na terenu.

Stadion je ispunjen gotovo do posljednjeg mjesta, s nekoliko slobodnih mjesta na istočnoj tribini samo nekoliko trenutaka prije početka utakmice. Veći je broj Dinamovih navijača nego domaćih, a još su prije utakmice "Modri" navijači pojačali atmosferu na tribinama.

Priliku za pogledati ovu utakmicu nisu niti propustile brojne osobe iz javnog života, kao i neki bivši prvoligaški igrači ovih dvaju klubova, a moglo se vidjeti i nekoliko članova stručnog stožera iz Hrvatske nogometne reprezentacije, poput Marjana Mrmića, kao i sami izbornik Zlatko Dalić. U VIP-u se pojavio i bivši direktor Dinama i bivši sportski direktor hrvatske nogometne reprezentacije Zorislav Srebrić, a svoje mjesto u loži su zauzeli i predsjednici svojih klubova, Velimir Zajec i Dražen Vitez. Između ostalih na stadionu je bio i Mario Kovačević, koji je pobijedio bitku s teškom bolesti i došao podržati svoju momčad.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 18:07