Sergej Jakirović

 ZELJKO HAJDINJAK Cropix
IZJAVE TRENERA

Jakirović najavio Rijeku i progovorio o problemu Modrih: ‘Burno ćeš reagirati, ali to je nogomet...‘

‘U Varaždinu nikad nije bilo lagano, imali smo dvije meč lopte‘
Piše: Mario DjakObjavljeno: 27. travanj 2024. 19:43

Gostujući trener Sergej Jakirović čestitao je svojim igračima na dobroj i zahtjevnoj utakmici koju su odigrali.

- Nikad u Varaždinu nije bilo lagano. Očekivali smo Varaždin u niskom bloku i s brzim izlascima. Većinom smo kontrolirali stvari, ali naravno da tu i tamo nešto prođe. Imali smo preko Brodića i Sučića meč-lopte, a imao je i Varaždin preko Dabre. Moramo biti prezadovoljni s tri boda, a to je jedino i važno na kraju dana - uvodno je rekao Jakirović.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Komentirao je Jakirović i problem realizacije u redovima Dinama, kao i svoje burne reakcije nakon tih promašaja.

- Trebaju nam golovi da mirno privedeš utakmicu kraju. U prvom poluvremenu je imao Sučić šansu, ali mu je Zelenika obranio. Bilo mi je žao što Pero nije šutirao kad je išao sam na golmana, a Brodićev udarac je stigao Jelenić na gol-liniji. Sigurno da ćeš burno reagirati, ali to je nogomet, to su emocije - objasnio je Jakirović.

Dinamo je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto te je s lovca prešao u lovinu.

- Naš cilj i plan je bio da pobijedimo i da preskočimo Rijeku. Rijeka igra sjajnu sezonu tako da nas čeka težak suparnik idući tjedan - zaključio je trener Dinama.

Svoja razmišljanja nakon utakmice podijelio je i trener Varaždina Nikola Šafarić, koji je zadovoljan predstavom svoje ekipe.

- Puno kvalitetnija utakmica nego ona koju smo odigrali u Zagrebu. Bili smo dosta dobri u prvom poluvremenu, s jako dobrim blokom i odličnom tranziciju, šteta što nismo koju tranziciju - rekao je uvodno Šafarić i nastavno na to se dotakao i Dinamovih promašenih zicera:

- Kao da su znali da će se dogoditi neka opasna situacija koja se i dogodi.

Također je komentirao i "golgetersku" formu Dabre, koji je nakupio već dosta promašaja.

- Ja to drugačije gledam, na utakmicama na kojima je zabio gol smo osvojili bodove. Jako puno daje za ekipu - objasnio je Šafarić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 21:47