DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
REAKCIJE TRENERA

Krznar nakon savršene večeri Dinama spomenuo i Ademija, trener Dragovoljca najavio čak 4 pojačanja!?

‘Dobili smo opomenu u prvom kolu, propustili smo nešto što bi nam dalo još više elana, želje...‘
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 23. srpanj 2021. 22:43

Dinamo je furioznim nastupom u Kranjčevićevoj osvojio prve bodove u novoj sezoni i potvrdio da je slabo izdanje iz prvog kola protiv Slaven Belupa bio samo jedan loš dan.

Hrvatski Dragovoljac je na kraju stradao sa 4:0, mogao je proći i puno gore, a trener Dinama Damir Krznar mogao je biti itekako zaovoljan. Istaknuo se sjajni Lovro Majer s dva gola i asistencijom te sjajnom partijom, a gotovo svi glavni igrači osim ozlijeđenog Ademija dobili su minutažu i spremni putuju prema Cipru i Omoniji sljedećeg utorka.


- Trebala nam je ovakva efikasna, a mirna utakmica. Na vrijeme smo otvorili HD, postigli dva pogotka u prvom poluvremenu i dobili komociju da možemo rotirati neke igrače. Dati minutažu i onima koji još nisu nastupali. Sve nam je išlo po planu. I dalje ističem da nam je HNL najvažnije natjecanje, svakoj utakmici moramo pristupiti angažirano, dobili smo opomenu u prvom kolu, propustili smo nešto što bi nam dalo još više elana, želje, volje i pozitive, ali nadam se da ćemo na ovom pozitivnom valu još dugo ploviti - kazao je Krznar te dodao da se i Moharrami i Ademi dobro oporavljaju.


- Koliko će dana trebati da Ademi bude u sastavu ne bih špekulirao, ali vjerujem da će to biti vrlo brzo.


Miroslav Kuljanac, trener Hrvatskog dragovoljca, nakon poraza je rekao:


- Pokušali smo se braniti s niskim blokom pa dok izdržimo. Nije bilo loše od početka, ali imam osjećaj da prenaivno primamo golove. Nije to bilo iz nekih akcija… Moram priznati Dinamo je puno bolji. Očekujem da ćemo dovesti pojačanja koja će dati svježu krv momčadi. U pregovorima smo sa četvoricom iskusnih igrača jer nemamo vremena, ne smijemo dopustiti da nam konkurencija pobjegne. Ipak je puno naših igrača na drugoligaškoj razini. Jedino me raduje što je pristup bio puno bolji nego u Puli.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 18:36