GOVOR U GABELI

Mamić u elementu: Znam da me otac odozgo gleda i kaže 'to je moj sin, to je moj ponos'

Ja sam rođen u Bjelovaru, u Zagrebu sam 40 godina, ali jesam Hercegovac, bio sam Harcegovac i želim umrijeti kao Hercegovac, poručio je Mamić okupljenima u Gabeli
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2011. 14:10

Izvršni dopredsjednik Dinama, Zdravko Mamić je u Gabeli, gdje se nogometaši Dinama nalaze na pripremama, na Plavo-bijeloj večeri, pjevao s Halidom Bešlićem, hvalio Hercegovce te kroz suze govorio o svom ocu...

- Vi ste Hercegovci...prva i zadnja linija obrane Dinama! Sjećam se kad smo zajedno pjevali: "Oj Dinamo, tko udari na te, s Lištice pucat' će granate!" - vikao je Zdravko Mamić na tradicionalnoj GOŠK-ovoj noći u Gabeli.

- Ljubav prema Hercegovini usadio mi je otac. Znam da vi za onog tko je otišao kažete 'pokojni'. Otkad je moj otac otišao, nisam rekao "pokojni". Uvijek govorim kao da je među nama. I sada znam da me gleda i kaže: To je moj sin, to je moj ponos - pričao je Mamić.

- Oni koji ne znaju. Rođen sam u Bjelovaru, u Zagrebu sam 40 godina, u Dinamu sam 40 godina, ali sam bio Hercegovac, jesam Hercegovac i želim umrijeti kao Hercegovac - rekao je Mamić kako prenosi 24sata.hr.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 07:47