Zadar, 051209.Stadion Stanovi.17.kolo 1HNL izmedju NK Zadar - NK Hajduk.Na fotografiji: Edoardo Reja trener NK Hajduk.Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
ČAČIĆEVI NASLJEDNICI

Mamićeva prva opcija je Edoardo Reja, ali razmišlja još o Kužeu, Kopiću i Jeličiću

Doznajemo kako je prva opcija Zdravka Mamića stranac, a poznato je kako je tijekom ljeta već kontaktirao Eduarda Reju
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 14. studeni 2012. 16:54

Maksimirskim se hodnicima svakodnevno vrte razna imena stručnjaka koji bi u bliskoj budućnosti mogli naslijediti sadašnjeg šefa modre struke. Doznajemo kako je prva opcija Zdravka Mamića stranac, a poznato je kako je tijekom ljeta već kontaktirao Eduarda Reju, talijanskog trenera koji se u HNL-u dokazao trenirajući Hajduk.

Na užoj listi potencijalnih kandidata trenutačno su samo tri "domaća" imena - Josip Kuže (60), Dinko Jeličić (39) i Željko Kopić (35)! Kuže je već u dva navrata vodio Dinamo, promovirao brojne igrače koji su danas nositelji reprezentacije, Jeličić je maturirao na klupi juniorske momčadi Dinama, "diplomu" traži u Radniku iz Sesveta i paralelno sjedi i na klupi U-19 reprezentacije, dok je Kopić sigurno najveće iznenađenje na ovom popisu. O potencijalnoj inauguraciji Cibalijinog trenera Zdravko Mamić pričao je u jednom društvu u Parizu, gdje je postalo očito kako se Čačiću odbrojavaju dani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. svibanj 2024 14:17