ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
NEVJEROJATAN JE

Nova urnebesna izjava najosebujnijeg lika HNL-a: ‘Htio sam nazvati mamu i plakati. Razgovarat ćemo...‘

Niz Stipićeve momčadi popeo se na devet utakmica bez upisane pobjede u prvenstvu.
Piše: Goran Čičin-Mašansker/Sportske novostiObjavljeno: 02. travanj 2021. 22:04

Varaždin i Slaven Belupo podijelili su bodove u prvom susretu 27. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a domaće je vodstvo u koje ih je poktraj prvog dijela doveo kapetan Neven Đurasek, poništio Ivan Delić pogotkom u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Kao i uvijek, osebujni lik Tomislava Stipića, trenera Farmaceuta, na svoj je način prokomentirao zbivanja u "derbiju sjevera".

- Prvo poluvrijeme bilo je šokantno loše. Igrali smo kao paralizirani, mislio sam na poluvremenu zvati mamu i plakati. U drugom dijelu pozitivan ekstrem, suparnik nam skoro nije prošao centar. Bili smo dominantni, imali dvije vratnice, dobili puno duela i drugih lopti. O prvom poluvremenu morat ćemo razgovarati, ali tek nakon Uskrsa.

Varaždinci su ostali zamalo kratki u ostvarenju koje su si zacrtali, a to je puni plijen protiv Slavena. Njihov niz utakmica bez pobjede sada je pet, Slaven je na čak devet dvoboja zaredom bez upisane kvačice.

- Činjenica je da smo mi bili bolji u prvom poluvremenu, a Slaven u drugom. No, kad izdržiš do 90. minute s tri boda u džepu, onda na kraju moraš biti nezadovoljan ovakvim rezultatom. Osjećao se veliki grč, veliki pritisak i zbog toga, nažalost, nismo uspjeli pobijediti. Moramo se konsolidirati za Goricu, svaki bod nam je presudan - kazao je trener Varaždinaca, Zoran Kastel.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 08:52