Paolo Tramezzani i Siniša Oreščanin
 DUJE KLARIC/CROPIX
IZJAVE TRENERA

Oduševljeni Tramezzani najbolje opisao Stipu Biuka, bivši trener Hajduka: ‘Poklopimo se ušima‘

‘Mi znamo što moramo napraviti. Nemamo plan A, B ili C, moramo igrati najbolje što možemo...‘
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2021. 22:53

Aktualni trener Hajduka Paolo Tramezzani nadmudrio je na Poljudu nekadašnjeg stratega Bijelih i srušio Goricu Siniše Oreščanina s visokih 4:0.

Sve je bilo gotovo već u prvom poluvremenu. Vušković, Kačaniklić, Livaja i Biuk riješili su pitanje pobjednika u prvih 45 minuta, a do kraja susreta mreže su mirovala.

Splićani su pobjedom u 34. kolu održali živom nadu za Europu te se Gorici približili na pet bodova.

"Vrlo sam zadovoljan načinom na koji smo izašli na teren, ali i kako smo koristili naše šanse. Malo je neuobičajeno koliko smo puno dobrih prigoda iskoristili u 45 minuta. Igrali smo dio utakmice s čak četiri napadača te pokazali timski rad i trud. Treba se sad okrenuti novom susretu i borbi koja slijedi", rekao je u analizi nakon utakmice talijanski strateg.

Mladi 18-godišnjak Stipe Biuk bio je genijalan i definitivno najraspoloženiji igrač u redovima Bijelih.

"Stipe je danas definitivno bio spektakularan. Riječ je o iznimnom talentu, vrlo staloženom igraču kojem želim da svoj talent pretoči u veliku karijeru."

Slijede još dva kola...

"Mi znamo što moramo napraviti. Nemamo plan A, B ili C, moramo igrati najbolje što možemo i vidjeti što će se dogoditi do kraja prvenstva. Bit će zanimljivo", zaključio je Tramezzani

Siniša Oreščanin vratio se u srijedu na Poljud prvi puta kao trener Gorice, a njegov nekadašnji klub i Talijan Tramezzani priredili su mu jednu tešku večer.

"Čestitam Hajduku na zasluženoj pobjedi. Apsolutno su nas kaznili. Nije se nakon ranih pogodaka igračima ni bilo lako vratiti. No, ovo je još jedan dan u uredu. Protivnik je bio bolji i treba izvući pouku te ići dalje. Znamo u kakvom smo stanju i kakvom položaju. Nema tu pametovanja... Poklopiti se ušima i pripremiti za iduće kolo. Idemo vrlo brzo napraviti taj klik i pripremiti se za vikend", prokomentirao je utakmicu Oreščanin.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 17:20