Nenad Bjelica tješi Mihaela Žapera

 VLADO KOS/CROPIX
OKRŠAJ U TUROPOLJU

Osijek znatno oslabljen stiže na megdan Lovriću i društvu, Bjelica: I ja sam čuo psovku svog igrača...

Neće biti Bočkaja, Miereza, Bartoleca, Žapera, svih zbog kartona, što žutih, što crvenih...
Piše: Nikola Patković/Jutarnji listObjavljeno: 03. prosinac 2021. 14:04

Nabildani samopouzdanjem nakon sretnog prolaska u polufinale kupa, nogometaši Osijeka otputovali su u Veliku Goricu s ciljem da nastave pozitivan rezultatski niz, iako je protivnik iznimno opasan te i sam nabildan, također sretnim, ulaskom u polufinale kupa.

'Bijelo-plavi' se već godinama s Goričanima rezultatski muče u utakmicama koje se redovno pretvaraju u prave male trilere. Dodatno, Nenadu Bjelici je i kadar okljaštren zbog žutih kartona Bočkaja, Miereza i Bartoleca te crvenog Žapera, nakon nepromišljene psovke koju ni Bjelica nije opravdavao.

- I ja sam čuo psovku. Sudac je to morao kazniti, a Mihael je shvatio grešku i siguran sam da će iz nje izvući pouku – rekao je Bjelica, koji ne razmišlja o slabom učinku Osijeka u Turopolju s tek jednom pobjedom prije tri godine.

- Razmišljam samo kako da pripremim momčad za pobjedu. Ne gledam statistike, broj pobjeda, poraza... Samo da budemo 90 minuta fokusirani. Imamo širok kadar i drago mi je da će priliku dobiti neki koji je čekaju vrijedno radeći. Goricu i kolegu Rendulića iznimno poštujem, kvalitetno rade, imaju veliki karakter, imaju i Lovrića koji im daje dodatnu vrijednost, no mi smo fokusirani na nas i našu izvedbu, da im se suprotstavimo s visokim presingom... U tom slučaju dobar rezultat neće izostati – poručio je Bjelica uoči dvoboja s još jednim 'osječkim trenerom'.

U HNL-u ih je sada poker. Bjelica u Osijeku, Zekić u Slavenu, Rendulić u Gorici i Kopić u Dinamu. "Očito je ovo plodno tlo za dobre trenere," nasmijao se Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 20:54