Fantasy HNL
VELIKI DERBI U OSIJEKU

Pogledajte najavu 2. kola FANTASY HNL-a: Dinamovci ne mogu kiksati dva puta u nizu, Osijek stiže Hajduku

Neće sigurno biti Ademija pa bi Mišić trebao zaigrati od prve minute, a upitan je i Luka Ivanušec
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 22. srpanj 2021. 13:23

H. DRAGOVOLJAC - DINAMO
Dinamo se očekivano brzo nakon neugodnog poraza od Slaven Belupa, pa je pobjeda protiv Omonije vratila mir u Maksimir. No, sad je i pobjeda protiv Dragovoljca imperativ, što znači da će trener Krznar na teren poslati dosta jaku momčad. U ulozi centarfora trebao bi biti Mario Gavranović, koji je željan igre, a protiv Ciprana je dobio tek nekoliko minuta. Neće sigurno biti Ademija pa bi Mišić trebao zaigrati od prve minute, a kako je upitan i Ivanušec, možda bi Kastrati također mogao startati.
Dragovoljac je u 1. kolu bio jako slab, izgubio je 3:1 u Puli, a sad je realno razmišljati da će mu protiv Dinama biti još teže.


Mogući sastavi, Dinamo: Livaković - Ristovski, Šutalo, Lauritsen, Moubandje - Jakić - Oršić, Mišić, Majer, Kastrati - Gavranović.
Dragovoljac: Šubarić - Majstorović, Ivkić, Bagadur, Valentić - Bašić, Roca - Petković, Jazvić, Teklić - Veljača.

S. BELUPO - LOKOMOTIVA
Vrlo zanimljiva utakmica. Belupo je pobjednički prošao kroz Maksimir, pokazao je i dobru igru u kojoj Glavčić ima glavnu riječ. Belupo bi trebao istrčati u istom sastavu kao i u Maksimiru (​Čović – Božić, Paracki, Soldo – Bosec, Zvonarek, Marina, Glavčić, Laušić – Hadžić, Krstanović).


Lokosi su pak bili jako dobri protiv Hajduka, imaju dobru tranziciju i visok presing te bi im to moglo donijeti dobrih stvari i u Koprivnici. Hoće li i Lokosi izvesti isti sastav (Santini - Cipetić, Soldo, De Haas, Miličević - Cokaj, Đira, Marić - Kačavenda, Dabro, Ibrahim)?

GORICA - ŠIBENIK
Duel dvije momčadi koje su u 1. kolu podbacile, barem rezultatski. Šibenik je doduše bio solidan u Osijeku, kod 0:0 imao je nekoliko poluprilika, da bi se u završnici raspao. Trener sad nema razloga posebno mijenjati momčad: Rogić - Kvesić, Bilić, Perić, Batarelo - Ćurić, Bačelić-Grgić, Mesa - Marin, S. Sahiti, Jurić


Gorica je na Rujevici imala odličnih momenata, ali je golman Labrović bio nesavladiv. No, i Gorica bi mogla ponoviti istu momčad s Rujevice: Gorica: Banić - Musa, Moro, Jovičić, Keita - Babec, Ngouali - Šroler, Mitrović, Lovrić - Dieye.

RIJEKA - ISTRA 1961
Rijeka je favorit, iako treba uzeti u obzir da Tomićeva momčad igra večeras na Malti, pa će se tu ipak nešto potrošiti. Hoće li Tomić htjeti neke igrače malo odmoriti i sačuvati? Moguće je, iako ne očekujemo previše rošada, prvenstvo je tek krenulo, igrači su još svježi. Protiv Gorice (2:0) su startali: Labrović - Tomečak, Escoval, Galović, Vukčević - Mudražija, Lepinjica - Murić, Liber, Ampem - Drmić.


Puljani su pak odlično odigrali kontra Dragovoljca (3:1). Oni ne bi trebali previše mijenjati: Lučić - Navarro, Matić, Perković, Marin - Perera, Blagojević, Mlinar - Ivančić, Bande - Iličić.

HAJDUK - OSIJEK
Veliki derbi ovog kola. Obje momčadi igraju večeras važne utakmice u Europi, ali u nedjelju će igrati u najjačim sastavima. Hajduk još nije posložen, Osijek je. Hajduk će imati puno navijača iza sebe, ima individualce koji potezom mogu riješiti utakmicu. No, Osijek je jači kao momčad.


HAJDUK: Kalinić - Lovrencsics, Vušković, Elez, Čolina - Vuković, Krovinović - Sahiti, Livaja, Biuk - Mlakar.
OSIJEK: Ivušić - Jurčević, Čeberko, Lončar, Miloš - Pilj, Žaper, Jugović - Bohar, Gržan, Mierez.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 12:12