Krunoslav Rendulić u gostima u našem SuperSportske Podcastu

 SUPERSPORTSKE
SUPERSPORTSKE PODCAST

Krunoslav Rendulić: Moram biti iskren i reći da bih ja sebe u toj situaciji smijenio i ranije...

U goste nam je stigla igračka legenda HNL-a i bivši trener Istre, Šibenika i Gorice
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2022. 16:30

U novoj epizodi SuperSportske podcasta bilo nam je veliko zadovoljstvo imati u studiju uglednog hrvatskog trenera i bivšeg odlični lijevog beka Hajduka, Rijeke, Šibenika, Kamen Ingrada, Zagreba i mnogih drugih klubova.

Ovaj izuzetno karizmatični stručnjak rodom iz Vinkovaca otkrio nam je mnoge zanimljivosti iz svog nekadašnjeg života kao igrača te danas kao trenera, a posebno nas se dojmila nepoznata priča s Kristijanom Lovrićem, donedavnom zvijezdom Gorice, a od ove zime adutom Osijeka u borbi za 1. povijesni naslov prvaka Hrvatske.

Poseban naglasak stavili smo na najsvježije epizode iz njegovog trenerskog opusa, a to su angažmani u Šibeniku i Gorici. Rendulić je otkrio stvari koje su mu išle u prilog, a, također, i one otegotne okolnosti zbog čega su angažmani trajali samo jednu sezonu.

Tako je jedna od nezaobilaznih tema bila i već pomalo kultna izjava za sve ljubitelje HNL-a, u kojoj je nakon sedmog poraza Gorice u nizu koji se dogodio na Poljudu izjavio da je po uzoru na čuvenog tajnog agenta Jamesa Bonda postao 007.

Nešto manje od 2 sata s našim izuzetno elokventnim i zanimljivim gostom uistinu je proletilo pa te pozivamo da cijeli podcast s Krunoslavom Rendulićem pogledaš ovdje:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 03:00