Krunoslav Rendulić bio je gost našeg SuperSportske podcasta

 SUPERSPORTSKE
SuperSportske podcast

Rendulić: Vidio sam kako on nema novca da bi se projekt u Šibeniku ispratio

U goste nam je prošli tjedan stigla igračka legenda HNL-a i bivši trener Istre, Šibenika i Gorice.
Piše: PromoObjavljeno: 05. svibanj 2022. 13:05

U 32. epizodi podcasta kod nas je gostovao Krunoslav Rendulić, koji je s nama podijelio svoje iskustvo iz Šibenika gdje je jedan uspješan trenerski angažman završio na neprofesionalan način jer je ovaj prekaljeni nogometni profesionalac dobio otkaz od u to vrijeme novih kolumbijskih vlasnika, ni manje ni više nego putem SMS poruke.

U ovom kratkom isječku objasnio nam je odnos i komunikaciju s tadašnjim kolumbijskim vlasnicima te što se dogodilo na povratku u Šibenik, kad je kao trener Gorice izvojevao pobjedu na Šubićevcu. Kako je sve to izgledalo pogledaj ovdje:

Uz to, možeš i baciti oko na naš prošlotjedni podcast u kojem smo se fokusirali na ukupno 8 tema: Ademijevu ulogu u Dinamu, Kopićevu smjenu i Čačićev povratak na klupu Dinama, Hajdukovu pobjedu u derbiju na Poljudu i Kalinićev i Livajin 3. žuti karton, Derbi na Rujevici i Žaperov poziv navijačima Bijelo-plavih da vjeruju i dalje u naslov prvaka, Lokose kao nagaznu minu za sve TOP 4 HNL momčadi, komentar Slavena Bilića o kvaliteti nogometa u HNL-u, suđenje u HNL-u te na mogućnost uvođenja Final Four turnira u nogometu.

Kakvi smo ‘znalci’ možeš vidjeti na kraju kad je naš voditelj pogodio krajnji rezultat utakmice kola između Lokomotive i Dinama:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. svibanj 2024 15:19