DAMIR KRAJAC/CROPIX
MAKSIMIRSKA KRIŽALJKA

S više strana procurila mogućnost odlaska Dinamova asa! To znači da više moraju igrati Majer i Ivanušec

Luka je triput ušao s klupe, dvaput započeo susret pa izišao, jednom nije igrao...
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. srpanj 2020. 19:53

Ako se Jovićević već vodi pripremom za Ligu prvaka, tada je nejasno zašto tako malo minuta dobivaju Amer Gojak, Luka Ivanušec i Lovro Majer?


U redu, mladi trebaju dobiti šansu, ali neće kvalifikacije za Ligu prvaka na svojim leđima nositi Franjić i Ćuže, već bi to trebao spomenuti trojac. Opet, s više strana oko Maksimira, ne, doduše, iz službenih izvora, može se u zadnje vrijeme čuti kako “Gojak ionako odlazi”.


Ne zna nitko točno kamo i za koliko, ali ako je izvjesno da će on napustiti Maksimir, u tom slučaju možda njegova krivulja minutaže i ima logiku; početni sastav, klupa, početni sastav, ulazak s klupe, klupa, ulazak s klupe.

image
RONALD GORSIC/CROPIX


Ali, što onda reći za Ivanušeca i Majera? Luka je triput ušao s klupe, dvaput započeo susret pa izišao, jednom nije igrao, dok je Majer upisao tek 83 minute. Ili gotovo dvostruko manje od Franjića (164 minute).


Dakle, ako se Dinamo priprema za jesen i Ligu prvaka, u kojoj se očekuje da ta dva igrača budu važne karike, onda je logično i da sad hvataju formu, sigurnost i samopouzdanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. svibanj 2024 12:19