Boris Kovačev / Cropix
ŽIVOT STAO U DINAMU

U Maksimiru najavljuju stezanje remenja - Tonel ostaje bez novog ugovora?

Teško je za očekivati da će Modri Tonelu ponuditi novi, pogotovo jednako vrijedan ugovor (oko 700 tisuća eura godišnje) i da će on 2013. još uvijek igrati za Dinamo
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 20. prosinac 2011. 23:08

U Dinamu život kao da je stao, sve ono što se događa u hrvatskom nogometu i oko njega zaokuplja i sve u Maksimiru. Čak je i najaktualnija tema, novi trener, nekako u drugome planu. Nije nemoguće da Dinamo Jurčićeva nasljednika na klupi dobije tek neposredno uoči priprema.

'Blokirani' su i igrači. I oni koji su praktički već otpisani ili im je Jurčić, kao recimo Barbariću, rekao da mogu potražiti novi klub, sad čekaju što će se dogoditi. Zbog neizvjesnosti oko izbora novog trenera, ali i ne samo zbog toga. Bolna je činjenica da Dinamo danas nema ponuda niti za igrače koji su u prvom planu, kamo li za one koji nisu uopće ili su vrlo malo igrali. Što je jedan od dokaza da je Liga prvaka, osim onih desetak milijuna eura, zapravo dala vrlo malo. I puno uzela.

Veliko je pitanje što će biti s dvojicom od trojice preostalih najiskusnijih igrača, Bišćanom i Tonelom. Što se Bišćana tiče, hoće li potpisati novi ugovor ovisi samo o njemu, odnosno o njegovom zdravstvenom stanju. Oporavi li se, nije upitan. Za razliku od Portugalca. Iako je jedna od najboljih Dinamovih kupnji, i odigrao je u Dinamu sjajne utakmice, Tonelu ugovor istječe u zimi 2012., za godinu dana. Što znači da bi već na ljeto mogao potpisati za neki novi klub! U Maksimiru najavljuju stezanje remenja, ne direktno na ugovorima igrača, ali ako se i tu može što uštedjeti, dobro bi došlo... Stoga nije za očekivati da će Tonelu ponuditi novi, pogotovo jednako vrijedan ugovor (oko 700 tisuća eura godišnje) i da će on i u 2013. igrati za Modre.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. lipanj 2024 14:04