AP
POJAČANJE IZ VOJVODINE

Zapeli pregovori Dinama i Josipa Šimunića?! Mamić se okreće 'novom Vidiću'!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2011. 11:32

Dobro obaviješteni izvori bliski maksimirskom klubu tvrde da su Modri zainteresirani za Daniela Mojsova (23), stopera novosadske Vojvodine! Radi se o jednom od najboljih igrača Srpske lige i standardnom makedonskom reprezentativcu. Rođen je u Kavadarcima, igrao je za Tikveš, Makedoniju Gjorče Petrov i Vardar prije nego je prošle godine potpisao za novosadski klub.

Hoće li zainteresiranost Dinama za mladog stopera prerasti u konkretnu realizaciju transfera? To se ne može znati, možda ovisi i o raspletu priče s hrvatskim reprezentativcem Josipom Šimunićem. Ta priča je pomalo zastala, iako je prije nekoliko dana u Maksimiru viđen njegov menadžer Fali Ramadani. Izgleda da su se stvari malo zakomplicirale, pa Dinamo mora adekvatnog stopera tražiti na drugim lokacijama.

Srpske i makedonske kolege kažu da je Mojsov uistinu odličan stoper, velike perspektive, nazivaju ga 'novim Nemanjom Vidićem’. Ostaje ipak nejasno kako bi se Modri dočepali vrsnog igrača Vojvodine, jer mu na Transfermarktu tržišna cijena iznosi za Dinamo astronomskih 1,2 milijuna eura.

Međutim, tko zna koje su sve kombinacije moguće. U Dinamu je sjajan dojam već ostavio jedan makedonski stoper, Goce Sedloski.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 14:25