Jurica Radić, Davorin Olivari i Siniša Sušec
PODCAST SPORTSKIH NOVOSTI

‘Zbog čega sjajni HNL vratar nije uspio na Poljudu i zašto Osijek ima najmanje šansi da bude drugi!‘

Bilo je to kolo vratara: palo je samo pet golova. Već od utorka slijede nova uzbuđenja...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. lipanj 2020. 18:53

U novom podcastu Sportskih novosti analizirali smo posljednje odigrano kolo i najavili novu rundu uzbuđenja, koja počinje već u utorak, kada se igraju tri utakmice. Sve tri bit će iznimno važne - Hajduk protiv Varaždina kreće po treći uzastopni trijumf, Rijeka i Lokomotiva igraju silno važnu utakmicu u bitki za drugo mjesto, a u Puli je izravan okršaj u borbi za ostanak - Istra dočekuje Varaždin.

Hoće li, baš kao i u zadnjoj rundi, odlučivati golmani? Postignuto je samo pet golova, odlično su branili i Nevistić i Pandur i Livaković i većina ostalih čuvara mreža, ali jedno ime izdiže se iznad svih - Ivo Grbić na vratima Lokomotive zaustavio je sve pokušaje Dinama i bio jedan od najzaslužnijih za poraz aktualnog i budućeg prvaka. Riječ je o još jednom vrsnom vrataru iz Hajdukove škole, koji, međutim, nikad nije dočekao pravu šansu na Poljudu. Odgovor zbog čega saznajte u podcastu!

U ovoj emisiji sudjelovali su novinari Sportskih novosti Jurica Radić i Davorin Olivari te urednik web izdanja SN-a Siniša Sušec. Nažalost, kolega Olivari odradio je tek nekoliko uvodnih minuta zbog tehničkih poteškoća, zbog kojih se ispričavamo.

Pogledajte podcast:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 03:04