Juan Foyth i Unai Emery na treningu dan uoči okršaja s Hajdukom

 ANTE CIZMIC Cropix
DINAMOV POUČAK

Velika se rasprava vodi među navijačima Hajduka! Kako će se Villarreal postaviti prema Bijelima?

Je li Emery gledao utakmicu Bijelih s Dinamom od prošle subote, pa je shvatio gdje su Splićani ‘ranjivi‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. kolovoz 2022. 14:25

Može li Hajduk do skupina Konferencijske lige? Splićani imaju jako težak zadatak jer ih očekuje Villarreal s kojim sutra igra prvu utakmicu playoffa kvalifikacija ovog natjecanja.

Velika se rasprava vodi među navijačima Hajduka kako će se Villarreal postaviti prema Bijelima. Hoće li ozbiljno shvatiti Splićane? Možda se odgovor krije u susretima s Dinamom iz proljeća 2021. godine. Prije 16 mjeseci Dinamo je pokleknuo u dva dvoboja sa Villarrealom. Unai Emery je i tada vodio Žutu podmornicu.

"Ideja je bila biti strpljiv i kontinuirano razbijati Dinamovu igru. Zato smo ih stiskali agresivno, nastojali smo onemogućiti njihovu igru. Bili smo totalno ozbiljni", kazao je tada Emery nakon pobjede ostvarene i u uzvratu kontra Modrih.

image

Je li Biuk jedan od igrača na koje je Emery upozorio svojeg desnog beka?

ANTE CIZMIC Cropix

U prvoj utakmici su dobili 1:0, u uzvratu na svom stadionu 2:1. Mjesec dana kasnije u Gdansku su slavili naslov pobjednika Europa lige kontra Manchester Uniteda.

Što se Hajduka i utakmice tiče, više od 15 minuta trajao je razgovor desnog beka Villarreala, Juana Foytha i trenera Unai Emeryja, ali Foyth je ozlijeđen, neće igrati utakmicu, a ionako je na izlaznim vratima kluba.

Linker
26. travanj 2024 18:11