Zrinjski je u 1. koku bio bolji od AZ Alkmaara

 ANP/DDP USA/PROFIMEDIA Anp/ddp Usa/profimedia
MAESTRO KAO INSPIRACIJA

Zrinjski ulio strah u kosti Aston Villi uoči utakmice! Englezi se prisjetili legendarne izjave Luke Modrića

Mostarski klub danas gostuje u Birminghamu
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2023. 15:47

Nogometaši Zrinjskog su oduševili cijelu Europu senzacionalnom pobjedom (4:3) nad AZ Alkmaarom u prvom kolu Konferencijske lige, a danas ih čeka novi uzbudljivi izazov - Zrinjski gostuje u Birminghamu kod Aston Ville.

Engleska je momčad veliki favorit u ovoj utakmici, ali im je dvoboj Zrinjskog i AZ Alkmaara očigledno bio dovoljno upozorenje pa engleski mediji pozivaju na oprez. U tome su se poslužili i starom izjavom Luke Modrića koji je svoju seniorsku karijeru počeo upravo u Zrinjskom.

- Ako možeš igrati u bosanskoj ligi, možeš igrati bilo gdje. U toj ligi sam očvrsnuo. Kada se prilagodite na fizičku razinu nogometa kakva se igra tamo možete se nazvati pravim igračem .- rekao je svojedobno Modrić.

Na oprez poziva i trener Aston Ville Unai Emery.

- Mi smo izgubili prvu utakmicu u Varšavi i uvjerili se kako su teške gostujuće utakmice eu Europi jer sve momčadi imaju žestoke navijače koji su uzbuđeni zbog ovih utakmica. Moramo nešto slično pokušati postići na našim domaćim utakmicama. Zrinjski je odigrao fantastično drugo poluvrijeme protiv AZ Alkmaara i moramo ih jako poštovati - rekao je Emery.

Linker
16. svibanj 2024 08:08