Igor Tudor je izgubio živce na konferenciji za medije

 CHRISTOPHE SIMON Afp
IZBACILI GA IZ TAKTA

Igor Tudor poludio nakon jednog novinarskog pitanja: ‘Neću to komentirati! Ne poštuješ sutrašnju utakmicu...‘

Hrvatskom stručnjaku se nisu svidjela pitanja koja je dobio od novinara u Francuskoj
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 26. siječanj 2023. 17:23

Marseille Igora Tudora trenutno se nalazi u nizu od osam pobjeda u službenim utakmicama u svim natjecanjima, ali to nije spriječilo splitskog stručnjaka da izgubi živce na konferenciji za medije ususret derbiju francuske Ligue 1 između njegove momčadi i Monaca, piše Slobodna Dalmacija.

Novinari su prvo postavili pitanje vezano za status senegalskog napadača Bambe Dienga, za kojeg se špekulira da odlazi iz kluba.

- Neću komentirati prijelazni rok i govoriti o dolascima i odlascima. Ostalo je još nekoliko dana, poslije ćemo sagledati stanje kad prijelazni rok završi. Želimo nastaviti naš sjajan niz i fokusirani smo isključivo na utakmicu pred nama - rekao je Tudor.

Zatim ga je dočekalo pitanje o ždrijebu osmine finala francuskog kupa, u kojem Marseille igra protiv velikog rivala PSG-a. Tudor je tada izgubio živce i počeo galamiti na novinare.

- Ne poštuješ sutrašnju utakmicu. Pričaš o prijelaznom roku i kupu, a čeka nas utakmica protiv Monaca. Moramo se usredotočiti na ovu utakmicu koja je važna - zaključio je uznemireni Tudor.

VIDEO KONFERENCIJE POGLEDAJTE OVDJE

Linker
01. lipanj 2024 04:51