FRANCK FIFE Afp
TRI ŽESTOKE PONUDE

Na pomolu rekordni transfer, novac više nije problem! Bogati šeik dao zeleno svijetlo za kupnju Mbappea

Najpoželnjijeg napadača čeka jako vrući siječanj, jer tada će na stolu imati tri žestoke ponude.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2021. 08:21

Manchester City oduševljava igrama i ove sezone, ali vidljivo je da mu nedostaje pravi golgeter kojeg mora imati svaka momčad koja želi osvajati trofeje. Međutim, Englezi tvrde da je vlasnik Cityja šeik Mansour odlučio riješiti i tu 'sitnicu'.


Manchester City ovog je ljeta srušio rekord Premier lige, potpisavši za 100 milijuna funti Jacka Grealisha iz Aston Ville, ali unatoč dolasku Grealisha, Cityjevo ljeto zasjenio je neuspjeh u pokušaju dovođenja Harryja Kanea iz Tottenhama. Što je jako razljutilo šeika koji je navikao da mora dobiti sve što želi.

image
SAMEER AL-DOUMY Afp

Sada je, kako piše Mirror, upalio zeleno svjetlo za potpisivanje Kyliana Mbappéa, najpoželjnijeg igrača svijeta. Iako su mnogi uvjereni kako će Mbappé od ljeta novi igrač Real Madrida, City navodno kreće u tu utrku s neograničenim sredstvima. Mansour je ljudima u klubu 'naložio' da potpiše napadača PSG-a koliko god to stajalo.


Mbappéa očito čeka jako vrući siječanj, jer tada će na stolu imati tri žestoke ponude. Jedna od PSG-a koji ga ne želi izgubiti, druga od Real Madrida u kojem francuski napadač jako želi igrati i treća od Man. Cityja koji mu može ponuditi ugovor bez ikakvih limita. Može to doduše i PSG, ali Mbappé tamo očito više ne želi igrati...

Linker
27. travanj 2024 02:32