Neymar
 NELSON ALMEIDA Afp
BRAZILAC SE NIJE SUZDRŽAVAO

Neymar poslao poruku svima koji ga kritiziraju: ‘Ne planiram prestati s izlascima. Gdje je problem?

Velika zvijezda PSG-a i Brazila je odgovorila kritičarima koji kažu da puno izlazi i ne pazi na sebe
Piše: SNObjavljeno: 29. listopad 2021. 17:56

Brazilski napadač Neymar jedna je od najvećih zvijezda PSG-a za koji je u 124 utakmice zabio 88 golova i upisao 54 asistencije. Naravno, 29-godišnjak predvodi i brazilsku reprezentaciju za koju nastupio 115 puta i zabio 70 golova i jedna je od najvećih tamošnjih zvijezda.

Kao predvodnik PSG-a i Brazila je često i na meti kritika, a sada se u intervjuu za brazilski YouTube kanal "FuiClear???" osvrnuo na neke od njih. Brazilac je pričao o svojoj karijeri, odlasku iz Barcelone i bolnom porazu u finalu Lige prvaka s PSG-om, a odogovorio je i kritičarima koji ga prozivaju da ne živi uvijek baš sportskim životom.

"Ljdui me ne poštuju kada govore da ne pazim na sebe. Kako sam onda opstao 12 godina na najvišoj razini nogometa ako ne pazim na sebe? To nitko ne pita. Naravno da pazim na sebe. Imam vlastitog fizioterapeuta i osobnog trenera koji su sa mnom skoro 24 sata. Zašto mislite da su tu? Da ne radimo ništa?", rekao je Neymar pa nastavio:

"Da, izlazim kad god mogu. Volim izaći kad znam da idući dan nemam trening. Ne planiram prestati s izlascima. U čemu je problem? Odgovaram za ono što radim na terenu, a ne za ono što se događa van terena", jasno je poručio Neymar.

Linker
09. svibanj 2024 20:50