Marcus Rashford

 MARTIN KEEP Afp
PONUDA JE SPREMNA

PSG na pragu novog velikog transfera! S mladom engleskom zvijezdom već je sve dogovoreno?

Igrač Uniteda igra na Neymarovoj poziciji, pa je pitanje što će u klubu učiniti po tom pitanju.
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 15. kolovoz 2022. 07:49

Već se prošli tjedan naveliko počelo pričati o tome da PSG želi u svoje redove dovesti Marcusa Rashforda (24), krilnog napadača Manchester Uniteda. Premda je iz Uniteda neslužbeno stigao odgovor da Rashford nije na prodaju, PSG je već pripremio ponudu, piše The Times.

Parižani su već obavili uspješne preliminarne pregovore s 24-godišnjim Englezom, te mu pripremili dugoročni ugovor. Prošle sezone Rashford je zabio 5 golova i upisao 2 asistencije u 32 utakmice za Manchester United u svim natjecanjima. Već godinama slovi za vrhunskog talenta, ali kako već ima 24 godine pitanje je hoće li se konačna eksplozija ikada dogoditi. Rashford primarno igra na poziciji lijevog krila, a nju u Parizu drži Neymar koji ove sezone igra fantastično. Doduše, PSG može Neymara pomjeriti na poziciju desetke, pa otvoriti prostor za Rashforda, ali jasno je da PSG želi imati veliku širinu na svim pozicijama. Sezona je duga, a i prava konkurencija uvijek poduže radni elan na treninzima.

Rashfordov ugovor s Man. Unitedom traje do 30. lipnja 2023. godine, što znači da je ušao u posljednju godinu ugovora te već u siječnju ima pravo potpisati za koga hoće, bez da Unitedu plati odštetu. Stoga klub iz Manchestera sada vjerojatno ima posljednju šansu da na njemu nešto i zaradi, ali pitanje je hoće li ga Ten Hag htjeti pustiti, jer i ovako ima manjak igrača, a Rashford je neupitni starter.

Linker
25. travanj 2024 10:34