FRANCK FIFE Afp
BRAZILAC NADOMAK SUZA

Neymar donio odluku o budućnosti, a ikona Liverpoola tvrdi: ‘On i Mbappe ne bi smjeli igrati u PSG-u‘

‘Neymar je otišao tamo da osvoji Ligu prvaka i Zlatnu loptu, da napravi nešto veliko...‘
Piše: SNObjavljeno: 14. travanj 2021. 09:31

Nadomak suza bio je brazilski napadač PSG-a Neymar nakon sinoćnjeg plasmana u polufinale Lige prvaka.

Neymar, Mpabbe i društvo iz PSG-a osvetili su se Bayernu za prošlogodišnji poraz u finalu Lige prvaka i napravili korak naprijed prema željenom cilju.

Brazilac očajno želi trijumf u Ligi prvaka, a bivši kapetan Liverpoola, a danas stručni sukomentator Jamie Carragher, smatra da će upravo taj detalj definirati njegovu ostavštinu u klubu.

"Njegova ostavština u PSG-u ovisi i Ligi prvaka. Neymar je otišao tamo da osvoji Ligu prvaka i Zlatnu loptu, da napravi nešto što klub nikad prije nije napravio. To su dva razloga zašto je otišao. Također je otišao da izađe iz sjene Lionela Messija u Barceloni jer je osjećao da ju tamo ne može osvojiti. Ako PSG osvoji Ligu prvaka ove godine, onda će biti borba između Kyliana Mbappea i njega", rekao je Carragher za CBS Sport.

Onda je dodao zanimljivu opasku.

"Osobno ne volim vidjeti da Neymar tamo igra. Mislim da igrači takve kvalitete ne bi smjeli igrati u PSG-u. Oni ne bi trebali igrati u francuskoj ligi koja je skromna liga, prosječna liga. Igrači takve kvalitete ne bi smjeli iz tjedna u tjedan igrati u francuskoj ligi koja nije dovoljno dobra", rekao je Carragher.

Nakon utakmice protiv Bayerna Neymar je u izjavi za ESPN praktički potvrdio da ima namjeru ostati u PSG-u.

"Nema više potrebe pričati hoću li produljiti ugovor ili ne. Dobro se osjećam ovdje, PSG mi je dom i puno sam sretniji nego prije", rekao je Neymar koji je u PSG stigao iz Barcelone za rekordnih 222 milijuna eura odštete, a aktualni ga ugovor za Parižane veže do ljeta 2022. godine.

Linker
26. travanj 2024 21:17