Mason Greenwood
 OLI SCARFF
ZASLUŽENA KAZNA

Otkriveno je zašto zvijezda Uniteda nije nastupila u Parizu: Bio je ozlijeđen, ali iza svega stoji kazna

Podsjetili su klupski čelnici mladog ofanzivca na set odgovornosti koje ima kao igrač kluba.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. listopad 2020. 18:55

Nestašan je taj mladi Mason Greenwood. Ove jeseni stalno ga prate skandali, a često zbog toga puni stupce tiskovina i retke elektronskih medija. Sjetit ćemo se incidenta kojeg je proizveo u društvu s Philom Fodenom, igračem Manchester Cityja na Islandu. U rujnu je ondje gostovala engleska reprezentacija, a dvojac se opustio u njihovim hotelskim sobama s manekenkama, što je značilo izravno nepoštivanje mjera oko koronavirusa.

Greenwood se javno ispričao, ali je nastavio kršiti i internu klupsku disciplinu. Znalo se dogoditi da je zakasnio na trening pa ga je Ole Gunnar Solskjaer, trener Manchester Uniteda izostavio s prethodne dvije utakmice protiv Newcastlea i PSG-a.

To mu je bila i kazna, a engleski Sky Sports dodaje da su ga više instance u klubu podsjetile na čitav niz odgovornosti koje Greenwood ima kao igrač Uniteda.

Istina je, dodaju Englezi, da je Greenwood ionako bio otpisan za Newcastle i PSG zbog lakše ozljede, ali trener Solskjaer je nadodao da ga ionako ne bi koristio zbog kršenja discipline.

Linker
30. travanj 2024 01:17