Dan Mullan/Getty Images
INTERVJU ZA SN

LOVREN ODGOVORIO OSTAJE LI U LIVERPOOLU I OTVORENO KOMENTIRAO NAPRASAN ODLAZAK BJELICE IZ MAKSIMIRA 'Dinamo jest moj klub, ali to je moje mišljenje'

U velikom intervjuu za SN Dejan Lovren je između ostaloga komentirao kakva je njegova budućnost u Liverpoolu, kao i naprasan odlazak Nenada Bjelice iz Dinama
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. svibanj 2020. 21:03

Kakva je situacija s Liverpoolom? Ostajete ili ne?

- Ugovor imam do ljeta 2021. godine, taman do pred početak Eura. Trebam vidjeti. Idem ovo prvo odraditi do kraja. Želim podignuti taj trofej prvaka Engleske. Makar će to biti žalosno pred praznim tribinama. Ali nakon kraja prvenstva ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Za sada sam sto posto s mislima u Liverpoolu, pripremama se kao da je početak sezone. A na koncu ćemo vidjeti dokle će to dovesti, je li to za Liverpool ili neki drugi klub. Znam samo da se rad uvijek isplati.

Čujete li se s nekim od suigrača iz reprezentacije?

- Čujem se kako ne... Imamo svoju grupu na društvenim mrežama, nas nekoliko reprezentativaca. Šaljemo si neke smiješne poruke. Ne trebam valjda kazati da Marcelo Brozović uvijek pošalje nešto “pametno”, ha-ha... Pa mi ostali umiremo od smijeha. Vida je tu, Luka... Zabavljamo se, šalimo, što ćemo... Mi smo sjajna škvadra.

Jeste li pratili sve ovo što se događalo u Dinamu?

- Čuo sam sve... Žao mi je. Žao mi je zbog Nenada Bjelice. Imao sam ga priliku upoznati, popričati s njim, kao i s nekim njegovim ljudima iz stožera. Mislim da Bjelica i njegov stožer nisu zaslužiti takav rastanak od Dinama. Ne znam sve detalje, ali držim da u Dinamu nisu ispali fer prema Bjelici i njegovim suradnicima. Dinamo jest moj klub, ali to je i moje mišljenje. Zaista mi je krivo što je Bjelica otišao, Dinamo je s njim ostvario velike uspjehe, atmosfera je bila odlična. Ne želim ulaziti u detalje, u financijsku stranu priče, ali definitivno mi je žao zbog takvog raspleta.

Linker
05. svibanj 2024 20:52