Goran Mehkek / Cropix
ČISTI SARKAZAM

Mamić briljirao: Sammir je tako loš igrač i loš karakter da bi oskrnavio našu šahovnicu!

Nemoj se ništa smijati, Sammir neće u inozemstvo tako brzo. Pusti, neka cijena raste na 50 milijuna eura - govorio je Mamić Sammirovom menadžeru Sliškoviću
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. rujan 2010. 23:58

Izvršni dopresjednik Zdravko Mamić nakon utakmice mirno je sjedio za šankom i govorio:

- Hvala treneru, hvala igračima, hvala predivnoj publici, na najskromniji način uživat ću u djelu koje je napravio Vaha i njegovi igrači.

Ipak, kad smo ga pitali je li Sammir na utakmici protiv Villarreala pokazao svoj veliki kapacitet koji bi ga trebao dovesti do hrvatskog nacionalnog dresa, Mamić je izbacio sarkazam:

- Ja mislim da se Sammir 'šika u bulju', da treba odbiti njegovo pozivanje u reprezentaciju. On je tako loš igrač i loš karakter da bi oskrnavio našu šahovnicu i da ga ne treba pozvati. Vjerojatno ste shvatili moj sarkazam, ali moram tako, jer koga god ja u životu pohvalim, on je u teškoj situaciji. Ja kažem dobar dan, a svi kažu laku noć. Možda sam ovom izjavom u kojoj sam ga ocrnio, zapravo otvorio put prema reprezentaciji.

Kraj Mamića je šetao i Sammirov menadžer Božo Slišković, a izvršni dopredsjednik mu je kazao:

- Nemoj se ništa smijati, Sammir neće u inozemstvo tako brzo. Obećao sam Vahi da ga neću prodavati, i to će tako biti. Pusti, neka cijena raste na 50 milijuna eura.

Linker
05. svibanj 2024 15:52