Harry Trump Getty Images
ZANIMLJIVA TEORIJA

NA POMOLU VELIKA RAZMJENA KOJA UKLJUČUJE IVANA RAKITIĆA!? Marca lansirala najnoviji mogući scenarij oko budućnosti hrvatskog veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2020. 10:19

Nema kraja nagađanjima oko budućnosti Ivana Rakitića. Gdje će karijeru nastaviti hrvatski reprezentativac, koji je prema svemu sudeći na transfer listi u Barceloni?

Nakon Seville, Villarreala i Tottenhama, koji smo ranije spominjali kao moguće interesente, čini se kako se 'u igru' za njegovo dovođenje vratio Juventus.

Talijanski prvak i ranije se spominjao kao kandidat za Rakitićev transfer kada su pokušali u razmjenu uključiti Federica Bernardeschija, ali tada se posao nije realizirao jer hrvatski veznjak nije želio napustiti Camp Nou.

Marca navodi kako su sada opet započeli pregovori na relaciji Barcelona - Juventus, a osim Rakitića Barcelona je u posao spremna uključiti i igrače poput Arthura Mela, Nelsona Semeda i Sergija Roberta, dok je s druge strane torinski div spreman odreći se Miralema Pjanića i ranije spomenutog Bernardeschija.

'Ovakvim načinom poslovanja velikani bi izbjegli trošenje novca na transfere kojeg nemaju na bacanje u jeku pandemije koronavirusa razmjenom igrača podjednakim vrijednosti', zaključuje Marca.

Linker
26. travanj 2024 04:31