Antonio Čolak

 Shutterstock Editorial/Profimedia
GLASINE BEZ POKRIĆA

Ništa od povratka hrvatskog napadača u Rijeku. Poznato je gdje želi igrati sljedeće sezone

Antonio Čolak promijenio je menadžersku agenciju, ali male su šanse da će otići iz Rangersa
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. svibanj 2023. 08:27

Povremeni hrvatski reprezentativac Antonio Mirko Čolak završava prvu sezonu u Glasgow Rangersu i premda su se pojavile špekulacije kako nije sretan što ne igra koliko bi želio, svi Čolakovi planovi vezani su za taj škotski klub te su male šanse da bi ovog ljeta mijenjao poslodavca. Iako se u nogometu to nikad ne zna sto posto. Priče kako bi se mogao vratiti u Rijeku nisu relevantne.

Istina, Čolak je tijekom sezone promijenio menadžersku agenciju, otišao je iz Rogona u engleski CAA Stellar čiji je šef Jonathan Bartnett, a ima brojne poznate igrače među njima i Vatrene Dominika Livakovića i Bornu Sosu te od poznatijih naših Duju Ćaleta-Car. U toj su agenciji i Grealish, Camavinga, Ward-Prowse, Pino, Kalulu, Amrabat, Pickford i golem broj igrača.

Kako su u Rangersu turbulencije i najavljuje se ozbiljan redizajn ekipe prijelazni rok će zacijelo biti vrlo zanimljiv, ali Čolak ovog časa nije ni u kakvim kombinacijama, njegovi su planovi vezani za klub s kojim ima ugovor do 31. svibnja 2025. godine.

U tekućoj sezoni postigao je 17 golova u svim natjecanjima, no često su ga mučile ozljede koje su i utjecale na to da mu je drugi dio sezone lošiji od prvog. U Rangesu nisu zadovoljni jer Celtic je bolji, a s time se teško nose i zbog toga planiraju neke igrače prodati te potražiti pojačanja. Čolaka se u tim pričama nije ozbiljno spominjalo.

Linker
18. svibanj 2024 12:26