< < < < < Sportske novosti - Novi detalji kaosa u kojem je stradao i Vatreni, prava drama odvijala se u utrobi stadiona: 'Izgubio je svijest'
 DEPO PHOTOS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
SRAMOTAN INCIDENT

Novi detalji kaosa u kojem je stradao Vatreni, prava drama odvijala se u utrobi stadiona: ‘Izgubio je svijest‘

Čelnici Fenerbahçea su sazvali izvanrednu Skupštinu kluba. Jedan od prijedloga bit će i napuštanje lige
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 19. ožujak 2024. 12:21

Trener Fenerbahčea İsmail Kartal za Hürriyet je do detalja ispričao što se dogodilo u Trabzonu i otkrio incidente koje kamere nisu snimile. Prava drama, otkrio je Kartal, odvijala se u utrobi stadiona.

- Pravi incidenti su se u hodnicima svlačionice. Nije jasno tko je koga udario. Njihov trener se umiješao, napao i potukao. U jednom su trenutku napali Freda. Moj sin je stradao dok sam ga pokušavao zaštititi. Udarali su ga batom po glavi. Ne možete vjerovati svojim očima!? U tom trenutku došlo je i do napada na Osayi-Samuela. Gurnut je niz stepenice i glavom je udario u zid. U tom trenutku se nakratko i onesvijestio - ispričao je Kartal.

Skandalozni upad huligana na teren nakon utakmice i napad na igrače Fenerbahčea još će neko vrijeme biti glavna tema u Turskoj. Pogotovo što u Trabzonsporu umjesto da pokušaju smiriti situaciju odlučili su samo još doliti ulje na vatru. Na društvenim mrežama kluba objavljena je snimka sa spornim odlukama suca Halila Umuta Melera uz prijeteću poruku: "Nemojte misliti kako ćemo vas zaboraviti... Nitko vam nije ostavio otvoren račun kod nas".

Istovremeno, čelnici Fenerbahčea su za 2. travnja sazvali izvanrednu Skupštinu kluba. Jedan od prijedloga koji će se naći na dnevnom redu je i da turski velikan napusti ligu. Inače, nakon 30. odigranih kola Fenerbahče je drugi na ljestvici sa 79 osvojenih bodova, dva manje od lidera Galatasaraya, odnosno 30 više od trećeplasiranog Trabzonspora.

Podsjetimo, u onom dijelu kaotičnih zbivanja na travnjaku nastradao je i Dominik Livaković. Više o tome pročitajte OVDJE.

Linker
11. travanj 2024 20:10