Stuart Wallace/Shutterstock Editorial/Profimedia
U SJAJNOJ JE FORMI

Trener hvali Hrvata koji zabija kao na traci: ‘Jako sam gladan, golovi su ono što me čini sretnim‘

Hrvatski napadač u redovima Rangersa oglasio se nakon super uvjerljive pobjede Rangersa
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 01. listopad 2022. 18:27

Napadač Rangersa Antonio Čolak drži da je žestok ulazak u utakmicu bio ključan za današnju pobjedu 4:0 protiv Heartsa. Hrvatski frontmen postigao je svoj deseti i jedanaesti gol ove sezone, oba već u prvom poluvremenu.

Govoreći za Sky Sports nakon utakmice, oduševljeni Čolak je rekao: "Ovdje u Heartsu uvijek je teško gostovanje. Imali smo stanku i nije lako odmah krenuti jako, ali htjeli smo postaviti svoje standarde jako visoko. Mislim da smo jako dobro krenuli u utakmicu i zabijali brze golove te smo kontrolirali utakmicu do kraja.

Antonio Čolak objašnjava zašto postiže toliko golova.

"Stvarno sam sretan i jako sam gladan golova, to je ono po što sam došao. Uživam u tome i samo želim više golova. Volim slaviti s našim navijačima. Hvala im na podršci."

U utorak Rangersi u Ligi prvaka igraju s Liverpoolom.

"Moramo se usredotočiti na sebe. Znamo da će na Anfieldu biti teška utakmica, ali samo se želimo fokusirati na sebe i vidjeti što će nam to donijeti. Dat ćemo sve od sebe, pa kako bude", zaključio je Čolak.

Inače, trener Giovanni van Bronckhorst pohvalio je Antonija Čolaka i nakon ove utakmice.

"On je sjajan, napadač koji zabija kad je najvažnije, koji nikad ne odustaje. Osim golova, vrlo je važan način na koji ulaže energiju u momčad. U prošloj utakmici također je zabio dva gola. Stvarno sam sretan s njim."

Linker
19. svibanj 2024 23:18