ALEJANDRO PAGNI Afp
MNOGI SU OSTALI U ČUDU

Bizarna kazna za krvnički start! Oglasio se bivši as Manchester Uniteda: ‘Takvi su vam ovi derbiji...‘

‘Nije da smo igrali agresivno i izvodili neke čudne stvari na terenu‘, komentirao je nakon utakmice
Piše: SNObjavljeno: 19. rujan 2022. 14:30

Još pretprošlog vikenda održan je veliki derbi argentinskog nogometa između Boce Juniors i River Platea. Utakmicu slavnih rivala obilježio je Dario Benedetto, strijelac jedinog pogotka koji je domaćoj Boci donio pobjedu i tri boda, ali i Marcos Rojo, nekadašnji branič Manchester Uniteda.

Rojo je za krvnički start u sedmoj minuti sudačke nadoknade zaradio izravni crveni karton, a osim suspenzije, ovih je dana dobio i jednu nesvakidašnju, neki će reći, čak i bizarnu kaznu.

Naime, tamošnji nogometni Savez odlučio je ovom 32-godišnjaku zabraniti da čak mjesec dana nosi kapetansku traku svog kluba. Drugim riječima, istu će na ruku moći vratiti tek 12. listopada kada Bocu čeka okršaj Sarmientom.

"Ne smeta mi. Takvi su vam ovakvi derbiji. Napravio sam tri prekršaja u cijelo utakmici. Čak kao momčad nismo napravili puno prekršaja, više se radilo o nekim taktičkim zaustavljanjima. Nije da smo igrali agresivno i izvodili neke čudne stvari na terenu", rekao je komentirajući ovaj događaj.

Rojo je, podsjetimo, u Bocu stigao 2021. godine nakon što je u dresu Manchester Uniteda upisao 122 utakmice, dva pogotka i četiri asistencije.

Linker
23. svibanj 2024 15:41