JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
UTRKA TRI VELIKANA

Borba za Olma: Manchester United udvostručuje ponudu, tu je i Pep, no Dani neće prekršiti veliki dogovor?

Priču oko španjolskog reprezentativca pozorno prate i u zagrebačkom Dinamu
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2021. 15:37

Dani Olmo definitivno će biti jedna od glavnih priča idućeg prijelaznog roka, a sve je izglednije da će u borbu za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama ući nekoliko nogometnih velikana.

Interesa za 23-godišnjeg Španjolca ne nedostaje. Barcelona ga već mjesecima zove kući, no Red Bull Leipzig ga se ne misli tek tako lako odreći.

Posljednjih dana britanski i španjolski mediji sve se više zabavljaju ponudama koje bi za Olma mogle stići s Otoka. Manchester United navodno je odavno zagrizao, a Danijevu formu pozorno prate i skauti Pepa Guardiole, odnosno Manchester Cityja, piše pak i njemački Bild.

image
SPORTIMAGE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Nekako je kada zbrojimo sve te priče španjolski reprezentativac najbliže Barci, ali prema saznanjima El Nacionala 'Crveni vragovi' spremni su udvostručiti svoju ponudu, no Olmo će istu "odbiti jer ima dogovor s Joanom Laportom".

O kojem se iznosu točno radi, nije navedeno, ali spomenimo da je Danijeva tržišna vrijednost 50 milijuna eura, a Barca je već Nijemcima navodno nudila 75...

Podsjetimo, cijelu situaciju pozorno prate i u Dinamu. Modri, naime, imaju pravo na 20 posto od razlike između Olmova transfera iz Dinama u Leipzig i onog iz Leipziga u novu sredinu.

A Leipzig je već do sada za Olma Modrima platio oko 25 milijuna eura...

Linker
29. svibanj 2024 00:36