Split, 160310.Stadion NK Hajduka u PoljuduSusret bivseg trenera NK Hajduka Edoarda Reje, kondicijskog trenera Luigija Febrarria i sadasnjeg trenera NK Hajduka Stanka Poklepovica. Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
KOMPLIMENTI, KOMPLIMENTI

Capello hvali prijatelja: Reja se zna nositi s pritiskom, dokazao je to u Splitu

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 03. listopad 2010. 20:27

Aktualni izbornik engleske nogometne reprezentacije, Talijan Fabio Capello, smatra da rimski Lazio prevođen trenerom Edoardom Rejom može izboriti Ligu prvaka sljedeće sezone.

- Lazio može naći mjesto među četiri najbolje momčadi talijanskog prvenstva. Edy ima iskustvo, zna nogomet i zna kako se nositi s pritiskom, što je dokazao i u Italiji i u Hrvatskoj vodeći splitski Hajduk.

Capella i Reju veže dugogodišnje prijateljstvo. Zajedno su nekoliko sezona igrali u momčadi SPAL 1907, s time da im je prva zajednička bila prije 47 godina. Obojici je to bio prvi klub u profesionalnoj karijeri.

- On je dobar čovjek, pošten je, lojalan i genijalan. Kao igrač je bio solidan veznjak koji se trudio steći poštovanje na terenu, pa čak i ako je to značilo udariti nekoliko ljudi. Zadržali smo kontakt, a i čuli se neki dan. Pričamo o svemu, o nogometu, o mladosti, o vinima. Edy zna sve o dobroj hrani i vinu - zaključio je engleski izbornik.

Linker
14. svibanj 2024 17:44