DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SUDJELUJE 16 MOMČADI

Drugi malonogometni Židakov memorijal u Vugrovcu, natjecateljski program u subotu počinje od 9.30

Natjecateljski program počinje subotnjim utakmicama već u 9.30, a na turniru sudjeluje 16 momčadi
Piše: Dražen Krušelj/Jutarnji listObjavljeno: 02. srpanj 2021. 14:43

Teče već peta godina bez Tomislava Židaka među nama, a dok strpljivo čekamo da se napokon formalizira inicijativa za Židakov prilaz u krugu maksimirskog stadiona, uspomenu na popularnog sportskog novinara i velikog dinamovca čuvaju i zalijevaju zaljubljenici u Žiletovo štivo iz njegova rodnog Prigorja.

U subotu i nedjelju (3. i 4. srpnja) oni u Vugrovcu, na igralištu kod stare škole, organiziraju 2. Memorijalni turnir u malom nogometu Tomislav Židak.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Prvi Židakov memorijal prije dvije godine izazvao je veliko zanimanje lokalnih haklera i lijep odaziv publike, ali je onda pandemija lani pokvarila planove organizatorima prisilivši ih da sljedeće izdanje turnira odgode za srpanj 2021.

Običan turnir nije dolazio u obzir, željeli su da hepening prođe u Židakovu otvorenom "daj svima" duhu, tako da ovog vikenda sve posjetitelje turnira uz dobar nogomet očekuje i živa glazba te šator iznenađenja. Natjecateljski program počinje subotnjim utakmicama već u 9.30, a na turniru sudjeluje 16 momčadi.

image
Tomislav Židak































BILJANA GAURINA/CROPIX Cropix

Igra se po "starim" pravilima sa 6 igrača u momčadi (pet plus golman), a najuspješnije ekipe čekaju zgodne novčane nagrade: pobjedniku turnira 10 tisuća i pehar, drugoplasiranom 4 tisuće kuna i pehar, a nagrade čekaju i najboljeg igrača te vratara turnira.

Linker
28. travanj 2024 03:16