Jens Gustafsson
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
SuperSportske podcast

‘Hajduk je odradio najbolji prijelazni rok, ideja igre je dobra, ali mora se prilagoditi protivniku‘

Lozo nije siguran koliko Gustafsson zasad kontrolira euforiju, a falit će mu i Lovrencsics...
Piše: PromoObjavljeno: 12. rujan 2021. 18:38

Prva utakmica nakon reprezentativne pauze za Splićane bilo je gostovanje u Puli. Bilima se na vrata vratio kapetan Lovre Kalinić, a u posljednja dva susreta na Drosini i domaćini i gosti su odnijeli po jednu pobjedu.

U 7. kolu bijeli su upisali drugi prvenstveni poraz nakon što ih je Rijeka svladala na Poljudu, a o tome smo i razgovarali s Markom Lozom. Hajduk je trenutno u zaostatku od 3 boda za Dinamom i Rijekom, ali ono što je Lozo posebno istakao u vezi s Hajdukom je pritisak, euforija i depresija. Mišljenja je da ne treba ponavljati greške i mijenjati trenera i ako se dogode lošiji rezultati u 11. mjesecu, već treba dati povjerenje sportskom kadru.

Ipak, Lozo nije siguran koliko Gustafsson zasad kontrolira euforiju. Bez obzira na to smatra kako igra Hajduka ima dobru ideju, ali ono što nedostaje je prilagodba na protivnika. Sigurno će im otegotna okolnost biti i ozljeda Lovrencsicsa.

Za njega je Marko istakao da je najbolje pojačanje koje je netko doveo u HNL već duže vrijeme, a sve ostalo iz zanimljivog podcasta s Markom Lozom možete pogledati ovdje:

Cijeli podcast pogledaj ovdje:

Linker
20. svibanj 2024 08:31