Igralište NK Croatije (Ilustracija)

 Screenshot
DEGUTANTAN ISPAD

Hrvatski trener dobio ekspresni otkaz zbog skandaloznog incidenta: ‘J**** ću vam mater svima, vi ste p****!‘

Situacija nije stala na uvredama, već je bilo prijetnji šamaranjem i batinama
Piše: Mihael FarkašObjavljeno: 25. travanj 2023. 18:37

Nevjerojatne scene dogodile su se na poluvremenu utakmice juniora NK Croatije iz Bogdanovaca. Sada već bivši trener ekipe, Josip Lovrić, očito je bio vidno nezadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali na terenu.

Ušao je u svlačionicu te se odmah vidjela nervoza na njegovom licu. Nije mu dugo trebalo da oplete po svojim igračima, a ono što im je izrekao sasvim je degutantno.

"Je**t ću vam mater svima, vi ste pi**e! Sramotite me, hrpa ste govana!“, samo je djelić šokantnog Lovrićevog repertoara prema igračima, od kojih neki nisu niti punoljetni.

Situacija nije stala na uvredama, već je bilo prijetnji šamaranjem i batinama. Dopredsjednik kluba Željko Ergović potvrdio je da je Lovrić smijenjen čim su doznali za ovaj incident.

"Utakmica je bila u subotu, a mi smo za ovo saznali u nedjelju te je Lovrić odmah smijenjen. Osramotio je naš klub te se ispričavamo svima. Kompletna uprava je iza djece, imat ćemo sastanak s roditeljima".

Dopredsjednik kluba nadodao je da ovo nije prvi put da je Lovrić imao ‘žutu minutu‘ kada je napustio utakmicu na poluvremenu zbog suđenja. Na kraju je potvrdio da će juniore nadomak Vukovara preuzeti njihov bivši trener Željko Matković.

Linker
27. travanj 2024 13:30