Marco Luzzani / Getty Images
MA NEMA JAČEG

'IMAM 300 MILIJUNA EURA NA RAČUNU I SVOJ OTOK! IDUĆI KOJI NEŠTO KAŽE UBIT ĆU GA' Ovako je Ibrahimović objasnio suigračima tko je glavni na terenu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2020. 10:59

Legendarni Zlatan Ibrahimović odigrao je dvije jako dobre sezone u SAD-u, točnije u dresu L.A Galaxya i često je zbog svojih poteza kako na terenu tako i izvan njega znao biti u centru paženje

Ibri nikada nije bilo teško pokazati kada je nezaovoljan, a upravo to se dogodilo nakon utakmice i poraza protiv Houston Dynama prje dvije sezone kada je bio strašno ljut na svoje sugirače.

- Na kraju utakmice nam je svima održao govor i rekao: Ako se ovdje došli na plažu i prošetati Hollywoodom, samo recite. Ja imam 300 milijuna eura na računu i svoj otok i ovakve gluposti mi ne trebaju. Prvi koji nešto kaže ubit ću ga -prenosi Zlatanove riječi Joao Pedro.

Alberto PIZZOLI / AFP
ALBERTO PIZZOLI AFP

Ibrahimović je za Galaxy postigao 52 gola u 56 nastupa, a u jednom se trenutku proglasio za najboljeg nogometaša u povijesti MLS-a.

- Radio sam nevjerovatne stvari. Ne šalim se, smatram se najboljim nogometašem u povijesti MLS-a. Ovako mogu igrati gdje god hoću, lagano - govorio je Ibrahimović.

Linker
28. travanj 2024 07:25