Nenad Bjelica

 Aa/abaca/abaca Press/profimedia
POTPISAO NA ČETIRI GODINE

Ipak ništa od Bjelice: Dogovor je pao, klub s Otoka pronašao drugu opciju, evo tko će trenirati Vatrenog

Spominjao se i legendarni veznjak Chelseaja i engleske reprezentacije
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. listopad 2023. 12:25

Nakon što je objavljeno da napušta Trabzonspor, hrvatski trener Nenad Bjelica spominjao se kao jedan od mogućih kandidata za klupu Glasgow Rangersa.

Međutim, izgleda da osječki stručnjak ipak neće sjesti na klupu škotskog velikana s koje je nedavno morao otići Michael Beale.

Novinar Graham Bailey na društvenoj mreži X jučer je objavio kako bi novi menadžer Rangersa trebao postati Philippe Clement i premda je informacija dočekana s mnogo skepske, škotski klub u nedjelju je objavio upravo to. Belgijski stručnjak zasjeo je na klupu Rangersa i vodit će Bornu Barišića i društvo u ljepšu sutrašnjicu.

Clement je potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, s momčadi će se sastati u ponedjeljak i početi s treninzima. Prvi izazov za ovog 49-godišnjaka bit će ligaški ogled s Hibernianom na Ibroxu iduće subote.

Scottish Daily Mail pisao je da je uz Clementa kandidat i malteški stručnjak Kevin Muscat, a ranije se spominjao i bivši Chelseajev menadžer Frank Lampard.

Rangersi su druga momčad škotskog prvenstva s 15 bodova, čak sedam manje od Celtica. Najljući rivali kluba s Ibroxa u prvih osam kola priskrbili su lijepu zalihu, vodeći je to razlog zašto je Michael Beale bivši.

Linker
09. svibanj 2024 10:58