Cristiano Ronaldo mogao bi se vratiti na Otok nakon više od desetljeća...
 MARCO BERTORELLO
TRANSFER GLASINE

Iz Španjolske puštena nevjerojatna priča: ‘Ronaldo napušta Juventus i seli u najbogatiji engleski klub!‘

‘Ronaldo je moguća prva kupovina od strane Saudijaca! Dobit će dvogodišnji ugovor...‘
Piše: SNObjavljeno: 19. srpanj 2020. 08:02

Nakon što je Newcastle promjenom vlasništva postao najbogatiji klub u cijeloj Premier ligi, čini se da se već zna veliki cilj u ovom prijelaznom roku. I to velika "bomba", kako pišu pojedini talijanski i španjolski mediji - Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo je moguća prva kupovina od strane Saudijaca! Dobit će dvogodišnji ugovor, ali imat će klauzulu da već nakon godinu dana ode u SAD završiti karijeru", piše španjolski tabloid Don Balon.

Arapi su, po njihovoj verziji, kontaktirali Ronalda i otkrili su mu svoje planove, a navodno Ronaldo je zainteresiran, jer više nije zadovoljan u Juventusu.

Novac sigurno ne bi bio biti problem, a osim Ronalda već se spominje Gareth Bale koji ionako s tribina gleda utakmice Reala.

"Posljednjih dana sve više se piše i o lošim odnosima Ronalda i trenera Juventusa i nije nemoguće da Portugalac krene u novu pustolovinu".

Newcastle je navodno promjenom vlasnika težak čak 7 milijardi eura i s tim novcem samo im je "nebo" granica. Ronaldo je za početak, dovoljna poruka konkurenciji, no teško je trenutno vjerovati da bi se jedan od najboljih nogometaša današnjice odrekao sjajnog posla u Italiji, tretmana megazzvijezde, i igranja u nogometnom divu kakav je Juventus.

Linker
04. travanj 2024 23:59