BORIS KOVACEV/CROPIX
ĆIRO ‘CIJEPIO‘ NOVINARE?

‘Ja se cijepio u Srbiji? Pa to je čista zaje**ncija! Uopće se ni neću, jer zgadili su mi cjepivo...‘

Bivši hrvatski izbornik napravio je pravu parodiju na aktualno stanje glede cjepiva u Hrvatskoj.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. veljača 2021. 12:34

Trener svih trenera - nije se cijepio. Tako glasi njegova izjava dana ovoga utorka za Dnevnik.hr. Istinu je govorio Miroslav Ćiro Blažević i kad je rekao da se cijepio, ali to je samo valjalo staviti pod navodnike.

- Jest, cijepio sam se u Srbiji. Evo, gledam se u špigl, sve sam sličniji Putinu. Jako je tamo dobro organizirano - glasili su napisi, ali riječ je bila, kako će to reći bivši izbornik Hrvatske, o parodiji...

- Ma, dijete moje, ja sam napravio jednu malu parodiju na sve ovo, na ove naše kako su se neki cijepili preko reda, što je ispalo smiješno. Oni su se prvi cijepili u Saboru, a sad napadaju ove jadnike koji su od ostatka cjepiva dobili dozu. Pa sam ja iz zaje***cije pustio priču da sam se cijepio, i to u Srbiji. Ja se nisam uopće cijepio - rekao je Ćiro i objasnio svoj stav o cijepljenju.

- Toliko su mi ogadili to cjepivo, nakon ove kampanje što ste napravili vi novinari. Onu našu heroinu su tako oprali što je majci od 85 godina dala cjepivo, da nije svojoj majci smjela dati. To me se toliko dojmilo jer sam shvatio tu jednu požrtvovnost i sve što cijeli štab radi, a oni sad našli da se netko cijepio… Pa uvijek ima netko neku relaciju, pa cijepio se s ostatkom cjepiva. Mi samo tražimo način da druge blatimo, takvi smo. Ali kad je nesreća, onda smo spremni pomoći.

Kazao je dakle, kako se uopće neće cijepiti. Ni preko veze, niti nikako drugačije...

- Neću čekati svoj red, neću se uopće cijepiti, ja sam dosta živio. Smislio sam tu zezanciju, a tebi se nisam usudio lagati. Kunem se svojom mrtvom majkom Katom da ti ne lažem - rekao je Blažević.

Linker
13. svibanj 2024 15:55