SCREENSHOT X (twitter)
CRNILO ISPOD OKA

Klub objavio potresnu fotografiju, Džeko započeo žestoku raspravu: ‘Zabiješ se u stativu pa plačeš, sramite se‘

Veliki turski derbi završio je bez pogodaka, ali atmosfera je ostala užarena dugo nakon utakmice
Piše: SNObjavljeno: 25. prosinac 2023. 09:16

Dok smo u nedjelju poslijepodne pakirali ‘last-minute‘ kupljene poklone, pekli kolače ili se spremali za polnoćku, u Istanbulu je "gorjelo". Fenerbahçe i Galatasaray odigrali su bez pogodaka, no užarena atmosfera još dugo je ostala prisutna, a za sve je kriva - modrica Maura Icardija.

Naime, Argentinac je na društvenim mrežama objavio pomalo potresnu fotografiju. U jednom trenutku utakmice zaradio je udarac u oko, pa mu je ostao plavi, gotovo crni "podsjetnik". Fotografiju je prenio Galatasaray na službenim mrežama, žaleći se što udarac u oko nije rezultirao najstrožom kaznom.

"Oni koji žele pravdu samo za sebe opet su svim mogućim sredstvima nastavili manipulirati turskim nogometom. Pogledajte što sudačka komisija, VAR soba i 26 kamera ne mogu vidjeti. Sramimo se u njihovo ime, jednog dana bi se trebali sramiti i oni koji su turski nogomet doveli do ove točke", stoji u objavi Galatasaraya.

No, ubrzo se javio Edin Džeko, centarfor Fenera. Poznato lice Bosne i Hercegovine reći će da je Galatasaray taj koji manipulira jer, kaže, Icardi je sam kriv za povredu.

"Čovjek se zabije glavom u stativu, oni to objave na Instagram i plaću za penalom. Tipično za njih, sramite se... Budite ozbiljni", napisao je Džeko putem Instagrama.

Potom se javio i Fener.

"Pokušavaju od Icardija napraviti žrtvu jer je pogodio glavom u vratnicu", drži klub Dominika Livakovića.

Točno je da se Icardi zabio u vratnicu, to možete pogledati OVDJE. No, je li modrica nastala zbog toga ili je u jednom trenutku zaista pretrpio prekršaj za kazneni udarac, time će se baviti turski analitičari.

Linker
23. travanj 2024 12:13