INSTAGRAM
LORD SE POČASTIO

‘Lord‘ Bendtner novom ‘briljantnom‘ idejom doveo djevojku do ruba živaca: ‘On nema smisla za stvarnost‘

Vjerojatno ga se sjećate iz Arsenala i Juventusa, ali i po brojnim pričama izvan terena
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. lipanj 2020. 20:33

Nekadašnji igrač Arsenala i Juventusa, bivši danski reprezentativac Nicklas Bendtner mogao bi vrlo lako postati urbana legenda. Već su ga na počecima igračke karijere prozvali Lord zbog osebujnog načina života, a kako su godine odmicale, taj je kultni status samo jačao.

Nogomet je igrao dobro, čak u pojedinim trenucima i vrlo dobro, ali uvijek je bilo "trećih poluvremena". Raskalašen život, žene, tu i tamo pokoja čašica, sve ga je to dovelo do mitskog statusa kojeg uživa u nogometnim krugovima.

Djevojka danskog nogometaša objavila je na društvenim mrežama da je - poludjela. Njen Nicklas i dalje bjesomučno troši novac, iako je već šest mjseci bez angažmana nakon razlaza s danskim Kopenhagenom zadnjeg dana prošle godine. Kupio si je Lord i novog Rolls-Roycea i na njega spiskao 320 tisuća eura, što je djevojku razbjesnilo.

Gospođica Philine Roepstorff požalila se na rastrošnog momka:

- Philine misli da je kupovina koju želim obaviti bez mozga. Mogu je razumjeti, jer je zaista puno potrošiti toliko novca automobil. Ali mora malo boljeti da biste stekli stvari o kojima sanjate. To je moj vlastiti novac, zaradio sam ga, tako da ga mogu potrošiti na ono što želim - kazao je Bedntner.

- Treba shvatiti da trenutno zapravo nema posla. To je automobil kojeg niko ne vozi u Danskoj. On to samo želi zato što drugi ljudi to ne mogu imati. On nema smisla za stvarnost. To je tako suludo. Misli da ako nešto želi, da to mora i imati - rekla je Roepstorff.

Linker
25. travanj 2024 00:28