AFP
NOVINAR MIRRORA

'Luka Modrića je Top 5 igrača lige. Nani? Prije bih leđa depilirao nego njemu dao glas'

'Možda postoje i bolji načini da kažem da neću u izboru za najboljega glasati za Nanija, ali neću gubiti vrijeme tražeći ih. Prije bih si voskom depilirao leđa nego za njega glasao'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 30. ožujak 2011. 12:43

Nagrađivani engleski novinar Daily Mirrora Oliver Holt sastavio je popis petorice igrača koji su, po njegovom mišljenju, obilježili sezonu u engleskom Premiershipu. Luka Modrić jedan je od njih...

U kolumni u kojoj se obračunava s Nanijem, krilnim nogometašem Manchester Uniteda, nižući razloge zbog kojih taj Portugalac ne može ući u izbor petorice najboljih Holt, među ostalime, piše:

"Možda postoje i bolji načini da kažem da neću u izboru za najboljega glasati za Nanija, ali neću gubiti vrijeme tražeći ih. Prije bih si voskom depilirao leđa nego za njega glasao. Kada bi se izbor sveo na njega i lopte za napuhavanje koja je postigla prošle sezone gol Liverpoolu, opredijelio bih se za loptu. Da mi Ashley Cole kaže da zaokružim Nanija ili njemu poslužim za vježbe gađanja, počeo bih trčati po streljani..."

"Petoricu najboljih ove sezone u mom izboru čine Scott Parker, Luka Modrić, Jack Wilshere, Nemanja Vidić i John Terry."

Hrvatski nogometni reprezentativac cijele je sezone motor-pokretač akcija Tottenhamova sastava i igrač bez kojeg menadžer te momčadi Harry Redknapp ne može zamisliti početnu postavu.

Linker
18. svibanj 2024 08:35